Meille töihin 2020 

Mansikkapellosta paljon puhutaan. Millainen se on, millaista työtä on poiminta? Meillä ”mansikkapelto” näyttää tältä. Nykyaikaisella tilalla marjat kasvavat katteen alla. Sade voi ropista mutta ei kastele, ei poimijaa eikä marjaa. Mansikat kasvavat korkealla, maasta irti olevassa kasvualustassa, ja ovat selvästi näkyvissä. Poimintavaunussa on pyörät, se kulkee kevyesti mukana tasaisilla käytävillä. Valioyksilöt kerätään suoraan rasiaan, heikommat poistetaan. Makoisan maanmainion laadun ylläpidossa poimija on keskiössä ja siksi työ vaatii ensisijaisesti keskittymistä ja huolellisuutta.

Mansikan lisäksi tuotamme vadelmaa. Poimintatyötä tehdään urakkapalkalla ja muuta työtä tuntipalkalla. Täytä alla oleva hakemus ja saat välittömästi vastauksen mahdollisuuksista työskennellä kesä makoisten maanmainioiden parissa, huipputiimissä.

Työpaikkatilanteesta

Kuten varmaan tiedätkin tai ainakin arvaat, niin olemme jo hyvissä ajoin tehneet sopimukset ulkomaisten kausityöntekijöiden kanssa. Heidän saapumisensa on vallitsevassa tilanteessa kuitenkin epävarmaa. Haluammekin korostaa, että kaikki uudelleen täytettävät työpaikat ovat määräaikaisia sijaisuuksia, ellei muuta erikseen sovita. Tilamme on hyvin moderni ja työskentely meillä aikaansaisi varmasti uudenlaisen mielikuvan marjatilan toiminnasta.

Palkkauksesta

Palkkaus poimintatyöstä perustuu poimittavaan määrään. Urakkapalkan taso on määritelty pitkäaikaisen kokemuksen ja tiedon perusteella vastaamaan poiminnassa vallitsevia olosuhteita ja mahdollisuuksia urakkavauhdilla työskenneltäessä. Oleellisin vaatimus meillä on kuitenkin poiminnan laatu ja huolellisuus, ne eivät missään olosuhteissa saa kärsiä nopeuden tai minkään muunkaan seikan kustannuksella. 

Muusta kuin poimintatyöstä maksamme tuntipalkkaa. TES:in mukainen tuntipalkka vaatimusryhmässä 1. on 8,71 euroa.
Peruskoulussa, lukiossa tai muussa oppilaitoksessa opiskelevalle sekä kyseisenä vuonna peruskoulun tai lukion päättäneelle nuorelle, joka on työssä oppilaitosten loma- tai muina vapaa-aikoina, maksetaan vähintään 70 % vaativuusryhmä yhden palkasta. Alan työkokemusta vailla olevalle työntekijälle maksetaan perehdyttämisajalta vähintään 90 % vaativuusryhmä yhden palkasta. Perehdyttämisajan palkkaa voidaan maksaa perehdyttämiseen tarvittavalta ajalta työsuhteen alkaessa enintään kahden kuukauden ajan. Mikäli kyseessä on neljä kuukautta lyhyempi työsuhde, voi tämä ajanjakso olla enintään puolet työsuhteen kestosta.

Majoituksesta

Tilalla on mahdollisuus majoitukseen. Majoitus tapahtuu yhteismajoituksena 4-8 hengen huoneissa. Keittiö on yhteiskäytössä, samoin muut sosiaaliset tilat (WC:t, suikut, sauna) sekä pyykinpesutilat. Jokainen huolehtii itse ruokailuistaan. Majoituksesta peritään maksu.

Taustatietojen lomake


Yhteystiedot

Osoite


Taustatietoja


Ominaisuuksista

8
5
5
5

Työskentelyaika