Makoisa maanmainio vadelmakausi alkaa kesäkuun alkupuoliskolla. Vuosittain uudistettavat taimet istutetaan maalis-toukokuun aikana, jonka jälkeen vadelma saa kasvaa rauhallisesti sitä suojaavassa tunnelissa hellän hoidon ja tarkan seurannan alla. Satokausi vadelmalla jatkuu aina lokakuun alkuun saakka.

30 km vadelmaa

Kaikki makoisat maanmainiot vadelmat istutetaan kasvutunneleihin suojaan säiden vaihteluilta. Vadelma viljellään yksivuotisena ja istutustyö on siten jokavuotinen toimenpide. Istutuksen jälkeen alkaa kasvin hoitaminen. Hoidettavaa vadelmariviä on n. 30 km ja kaikki työt tehdään edelleen käsin. Tarvitsemmekin lukuisia huolellisia ja tehokkaita käsipareja huolehtimaan kauden töistä.

Pikajäähdytyksellä käyttöaikaa
Kaikki makoisat maanmainiot marjamme pikajäähdytetään keskimäärin alle tunnin kuluessa poiminnasta. Pikajäähdytys pidentää marjan käyttöaikaa vaikuttamatta kuitenkaan marjan makuun. Kylmä marja kannattaa kuitenkin ottaa lämpenemään hieman ennen sen käyttöä, jotta marjan aromi pääsee taas täysin esille.
Mistä näitä saa

Myyntialueemme kattaa koko Suomen. Olemme pitkäaikainen yhteistyökumppani Kesko Oyj:n kanssa ja marjojamme löydätkin laajalti K-ruokakaupoista, osin myös pakattuna Pirkka tuotemerkille. Suoraan toimitamme mansikoita ja vadelmia Lahden Paavolan, Järvenpään. Vantaan Tammiston ja Helsingin Easton K-Citymarketteihin, K-Supermarket Mustapekkaan ja K-Market Pikkupekkaan Helsingissä. K-Supermarket Lasihyttiin Espoossa sekä K-Market Kylätähteen Heinolassa. Pohjois-Suomessa toimiva Mansikka Lappalainen huolehtii jälleenmyynnistä Rovaniemen, Kemin ja Tornion alueella. Lähialueella Lahdessa jälleenmyyjänämme on myös laatua vaaliva perinteikäs Tori Ruponen.

GLEN AMPLE

Glen Ample on keskiaikainen, suuret ja mehevät marjat tuottava vadelmalajike. Marjat ovat kirkkaan punaisia, vankkoja ja erinomaisen makuisia. Glen Amplea on helppo lähestyä sen perinteisiä lajikkeita muistuttavan hienon aromin ansiosta. Maistamalla ihastut.

Tiesithän, että Pirkka Parhaat kotimaiset pakastevadelmat tulevat myös raikkaiden vesien rannoilla sijaitsevalta Vilppulan tilalta. Vadelmat on suoraan käsin poimittu 175g uudelleen suljettaviin rasioihin, josta niiden käyttäminen on helppoa ja monipuolista. Pakastettu tunnelivadelma on kiinteänä ja ryhdikkäänä helposti käytettävissä vaikkapa kermakakun koristeena. Katso tuotteen takana video.